hero image

Vi er klar til at hjælpe jer med CHISA Project

CHISA Project er et nemt og intuitivt system, men skulle du få brug for hjælp og rådgivning, så er vores team klar til at give dig den hjælp og vejledning, du behøver. Med instruktionsvideoer, direkte supportlinjer og personlige workshops ønsker vi, at du får den bedste oplevelse med CHISA Project.

Kontakt os på [email protected] eller tlf. 70 20 01 09

Online videoguides

Når du logget ind, kan du i undervisningsmodulet se instruktionsvideoer, der dækker alt fra grundlæggende opsætning til avancerede funktioner i CHISA Project.

Uanset om du er nybegynder eller erfaren bruger, har vi en video, der kan hjælpe dig videre. Og husk at vi altid er klar ved telefonen til at hjælpe.

Support og rådgivning, når du har brug for det

Udfordringer kan ske, når som helst. Derfor er vores supportteam blot et opkald eller en mail væk, hvis du har brug for ekspertise eller vejledning.

Uanset om du står over for tekniske udfordringer, har brug for råd om bedste praksis, eller blot ønsker at forstå en bestemt funktion bedre, er vi her for at hjælpe.

Åbningstider

man-fre: 09:00-15:00

Har du brug for en ekstra CHISA undervisning?

Har I fået nye medarbejdere? Eller har I behov for en genopfriskning af CHISA Projects funktioner? Book en ekstra undervisning med os. Vi besøger jer og sikrer, at alle er opdaterede med vores platform.

Se vores referencer