hero image

Hyldest til de digitale frontløbere i byggebranchen

Digitalisering er fundamentet for fremtidens byggeri. Derfor er det vigtigt at sætte fokus på digitalisering i byggebranchen. Af denne grund er det gode nyheder, at Licitationen i år har valgt at udvide Building Awards med ’Digitaliseringsprisen’, der hylder digitale frontløbere i branchen.

Som medskaber og sponsor af ’Digitaliseringsprisen’ er vi hos CHISA stolte over at have været med til oprettelse af den nye pris, som hylder virksomheder, der har styrket deres virksomhed på én eller flere fronter med digital teknologi.

Oplev prisuddelingen til Building Awards

Prisen uddeles for første gang i år 2023 til Building Awards d. 9 November, som samler de største og mest innovative virksomheder i den danske bygge-og anlægsbranche.

Building Awards sætter fokus på vigtige indsatsområder for at være med i front. Hele 10 priser fokuserer på indsatsområder inden for udviklingen af dansk byggeri.

Et vigtigt skridt mod en digital fremtid

Prisen uddeles den 9. november på Moltkes Palæ i København. Og til eventet har vi fået selveste digitaliseringsminister Marie Bjerre (V) til at deltage og være med i overrækkelsen af prisen til vinderen.

Vi glæder os til en spændende konkurrence og ser frem til at høre, hvordan teknologi bidrager til at sikre mere effektivitet, innovation og vækst på bundlinjen.

"Der er et stort potentiale for digitalisering i bygge- og anlægsbranchen, og derfor er det meget positivt, at Building Awards for første gang har valgt at skabe en digitaliseringspris. Med digitaliseringen kan vi øge væksten i branchen samtidig med, at vi gør den mere grøn. Jeg er derfor glad for at kunne være med til at skubbe til branchens digitalisering ved at overrække den første digitaliseringspris ved Building Awards"

Marie Bjerre, Digitaliseringsminister

Se vores referencer