hero image

Styrk lønsomheden
med CHISA Project

Digital og intuitiv byggestyring med 100% styr på økonomi, dokumenter, kommunikation og aftaler

CHISA Project er en enkel måde at holde styr på aftaler, jura og økonomi. Her får du overblik over de vigtigste planer i en sag – kontrakter, budgetter, nøgledokumenter, tegninger, referater og breve. Samtidig får du fuld gennemsigtighed, som letter projektoverdragelse og skaber tryghed for, at information ikke tabes.

Bedre dataanalyse og beslutningsgrundlag

CHISA Project erstatter Excel-regnskaber, strømliner processerne og opdaterer tal fra både økonomisystemet og byggepladsen i ét overblik – så I får de bedste værktøjer til vækstmuligheder og styrkelse af bundlinjen.

Øget produktivitet og kvalitet

Med et samlet system opnås en ensartet arbejdsproces. Det sikrer effektiv kommunikation og samarbejde, øget produktivitet og forbedret arbejdskvalitet for medarbejderne.

Mindre følsom over for medarbejderudskiftning

Ved at samle al information et sted mindsker CHISA Project virksomhedens sårbarhed over for udskiftning i medarbejderstaben og letter overdragelsen af opgaver.

Hvorfor vælge CHISA Project?

CHISA Project er skræddersyet til at imødekomme entreprenørens behov, uanset størrelse og projektkompleksitet. Du får digital og enkel byggestyring med 100 % styr på økonomi, dokumenter og aftaler.

Overblik på tværs af projekter

Bedre dataanalyse og beslutningsgrundlag

Overblik over kontrakter, budgetter, nøgledokumenter, tegninger, referater og breve

Kommunikations platform mellem samarbejdspartnere og leverandører

Totaloverblik via integration til ERP-system

Early warnings på udfordringer

Lettere projektoverdragelse

Måske markedets bedste rapportering med daglig opdatering

"CHISA hjælper HK Byg Entreprise A/S med at effektivisere deres økonomiprocesser HK Byg Entreprise A/S har i forbindelse med deres digitaliseringsstrategi, valgt at anvende CHISA Project til deres økonomiske projektstyring- og rapportering. "CHISA blev i første omgang valgt som afløser til den traditionelle økonomistyring i et regneark, en beslutning vi er rigtigt glade for at vi tog i 2017". Løsningen har i den grad fjernet mange manuelle processer, og har givet os et langt bedre overblik, struktur og styring på sagerne. Det har betydet at økonomiafdelingen og produktionen har haft fælles udgangspunkt når de skulle behandle projektøkonomien som har resulteret i et bedre samarbejde internt."

Christian Bajlum-Busch, Digital Projektleder, HK Byg Enterprise A/S

Tid til at være på forkant? Få en demonstration i dag

Tid til at bygge. Tid til at tage gode beslutninger. Og tid til at være på forkant. Få samlet overblik, fast struktur og early warnings på fremtidige udfordringer med ét klik! Kontakt os i dag og få en demonstration.

1, 2, 3 - så er du i gang

Det er nemmere at komme i gang, end du tror. Vi er klar med oplæring og support hele vejen. På den måde er I sikre på, at løsningen hurtigt kan aflaste jer og sikre et mere præcist økonomisk overblik.

Et system til alle led i byggeriet

CHISA Project imødekommer behovene hos alle roller i byggeriet. De har forskellige ansvarsområder, men fælles er behovet for effektivitet, øget produktivitet og overblik.

CEO

CHISA Project imødekommer behovene hos alle roller i byggeriet. De har forskellige ansvarsområder, men fælles er behovet for effektivitet, øget produktivitet og overblik.

CFO / økonomichef

CHISA Project tilbyder avancerede dataanalyseværktøjer, der hjælper CFO’en med at træffe hurtige og præcise beslutninger for at styrke virksomhedens økonomiske præstation.

Projektchef

CHISA Project er projektchefens bedste ven. Det hjælper dem med at håndtere komplekse projekter, styre ressourcer og kommunikere effektivt med interessenter.

Byggeleder / Projektleder

CHISA Project letter byggelederens opgaver ved at samle alle data og dokumenter ét sted og sikre koordinering af arbejdet.