hero image

Vi er entreprenørens vigtigste værktøj

Digital byggestyring udviklet af entreprenører til entreprenører

CHISA A/S er en softwarevirksomhed med løsninger til bygge- og anlægsbranchen, der sikrer væsentlige effektiviseringsgevinster via automatisering, avanceret dataanalyse samt effektiv projektstyring og komplet kontrol over økonomien.

Virksomheden blev etableret i 2017 af indehaver John Theisen, der er tidligere entreprenør og deraf kender til entreprenørernes udfordringer i forhold til at levere projektet i den rigtige kvalitet, til tiden og inden for budget. Vores software er derfor dybt forankret i entreprenørbranchen og udviklet af eksperter inden for både software og entreprenørbranchen. Det er skabt af fagfolk til fagfolk og bygger på en grundig forståelse af vores kunders profession og branche.

Børsen Gazelle i 2021 og 2022

Vi er stolte over at have modtaget Børsen Gazelle-prisen i både 2021 og 2022, som anerkendelse af vores vækst og dedikation til at levere værdifulde løsninger til bygge- og anlægsbranchen.

Et system til alle led i byggeriet

I bygge- og anlægsbranchen er succes afhængig af at optimere indtjening, reducere risici og frigøre tid til de virkelige byggeprojekter. CHISA Project er resultatet af vores omfattende forståelse af branchens behov og udfordringer.

Uanset din rolle i byggeriet, kan du drage fordel af vores løsning. CHISA Project hjælper med at styre byggeprojekter ved at holde øje med byggekvalitet, økonomi, dokumenter, aftaler, stadeopgørelser og kommunikation med projektets interessenter i realtid. Det giver dig nem og ensartet digital byggestyring og fuld gennemsigtighed, både på enkeltstående byggeprojekter og projekter på tværs.

Vil du have mere tid til at bygge?

Ønsker du bedre tid til at træffe kvalificerede beslutninger og være på forkant? CHISA Project giver dig det samlede overblik over dit byggeprojekt og økonomien, fast struktur og advarsler om fremtidige udfordringer – alt sammen med blot ét klik. Kontakt os i dag for en demonstration og opdag, hvordan CHISA kan forbedre din hverdag og bundlinje.

Se vores referencer